zaposlena predsjednica / Grabar-Kitarović na međunarodnom sajmu u Splitu razgledavala oružje

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je u splitskoj Spaladium areni na međunarodnom sajmu vojne industrije ASDA razgledavala oružje.

23.4.2015.
19:40
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je u Spaladium areni posjetila međunarodni sajam vojne industrije ASDA, te je zajedno s načelnikom Oružanih snaga RH generalom Dragom Lovrićem i ministrom obrane Antom Kotromanovićem obišla štandove na kojima je izložena vojna oprema i naoružanje.

"Razvoj vojne tehnologije ne možemo gledati samo po sebi, već i kroz činjenicu da se razvojem vojne tehnologije svakako utječe i na prostor inovacije i u civilnom sektoru, te da se često i kroz razvoj vojnih tehnologija postiže napredak u polju medicine i drugim znanostima koje su bitne za svakodnevni život", rekla je okupljenim novinarima predsjednica Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htjela komentirati nedavni istup predsjednika Kluba HDZ-a u splitskom Gradskom vijeću Petra Škorića, koji je pitao gradonačelnika Ivu Baldasara koliko u Splitu ima Srba. "To vam ne komentiram", poručila je novinarima.

Predsjednica se nakon obilaska međunarodnog sajma vojne industrije u Splitu sastala sa ministricom obrane BiH Marinom Pendeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo