TRADICIONALNI DUGI VIKEND / Gužve na cestama već su počele

Sutra je Tijelovo - koje se u Hrvatskoj tradicionalno spaja s vikendom. Ranije su s posla pobjegli i mnogi saborski zastupnici te uživaju u produženom vikendu - iako neki od njih ne znaju što je Tijelovo.

29.5.2013.
19:22
VOYO logo

Požurili su s poslom, popričali na domjenku - i već u 13 sati otišli na produljeni vikend. Iako - neki zastupnici nisu baš sigurni što se slavi.

Za većinu nije toliko važno što je Tijelovo - koliko to da je uvijek u četvrtak. Doista - ovaj produljeni vikend kontinent se seli na more - s autobusnog kolodvora u Zagrebu odlazi više autobusa nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom studenti - već su rano poslijepodne požurili kući. A oni koji rade - ceste će zakrčiti poslijepodne, u HAK-u očekuju gužve. Ne samo zbog domaćih gostiju - Tijelovo slave i druge zemlje.

Gužva se zato očekuje i u trajektnim lukama - najviše navečer. Plaže na moru pune su kao da je ljeto - no oni koji su se u Splitu usudili okupati u 17 stupnjeva, kažu - ljeto još nije stiglo.

Bez obzira na vrijeme - većina će se građana ova četiri dana odmarati - a mnogi će zbog toga i propustiti drugi krug lokalnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo