POKRENUT STEGOVNI POSTUPAK / HDZ o Polančecu odlučivao u Vladi

Image

Predsjedništvo vladajuće stranke suspendiralo je Polančeca sa svih partijskih funkcija i protiv njega je pokrenulo stegovni postupak.

30.3.2010.
10:11
VOYO logo

ZAGREB - Premda već mjesecima nije član Vlade, o suspenziji Damira Polančeca sa svih partijskih funkcija u HDZ-u vrh vladajuće stranke raspravljao je u Banskim dvorima, a ne u svojoj središnjici, što bi bilo primjerenije. Dapače, na stranačkom se sastanku u jednom trenutku pojavio i nestranački ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Kasnije je formalno održana telefonska sjednica Predsjedništva, s koje je odaslano šturo priopćenje, u kojem se navodi tek kako je Polančec suspendiran sa svih stranačkih funkcija te da je protiv njega pokrenut stegovni postupak, makar nije jasno o koju se odredbu HDZ-ovog statuta ogriješio. I sama šefica stranke Jadranka Kosor je, komentirajući Polančecovo hapšenje, inzistirala na presumpciji nevinosti u ovom i svakom drugom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin zamjenik Darko Milinović je ustvrdio kako Polančecovo uhićenje sasvim sigurno šteti HDZ-u, dok je Petar Čobanković rekao da on "nije naročito koristan stranci".

Inače, nedugo nakon odluke o smjeni, Polančecova je fotografija s HDZ-ove internetske stranice nestala brže od rekordne putanje čestica u CERN-ovom stroju za "Veliki prasak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo