osudili takav potez / HDZ o uklanjanju imovinskih kartica: 'Sve je to zbog izbora'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Očito su vladajući, nakon što praktički svakog tjedna izbije neka afera u vezi sa zlouporabom položaja u vezi sa sukobom interesa njihovih, pa i vodećih članova, odlučili na taj način suziti rad Povjerenstva', rekao je HDZ-ovac Željko Reiner.

4.5.2015.
15:31
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Iz HDZ-a su u ponedjeljak osudili uklanjanje imovinskih kartica svih dužnosnika sa službenih stranica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i takav potez povezali sa nadolazećim parlamentarnim izborima.

"Nije dobro na takav način ograničavati i sužavati rad Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa", rekao je novinarima akademik ŽeljkoReiner, HDZ-ov potpredsjednik Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito su vladajući, nakon što praktički svakog tjedna izbije neka afera u vezi sa zlouporabom položaja u vezi sa sukobom interesa njihovih, pa i vodećih članova, odlučili na taj način suziti rad Povjerenstva", kazao je Reiner.

Zanimljivo je, dodao je, da se to događa baš pred parlamentarne izbore. "Takva se odluka nije donijela niti prije godinu dana, niti prije dvije, tri godine, nego eto baš sada koji mjesec pred izbore. Ostavljam svima da se upitaju zašto je to baš sada", poručio je Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa najavili su u ponedjeljak da će maknuti imovinske kartice sa svojih internetskih stranica te da će protiv rješenja Agencije za zaštitu osobnih podataka pokrenuti upravni spor kojim će tražiti da se poništi rješenje kojim im je zabranila objavu pojedinih podataka iz izvješća o imovinskom stanju dužnosnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo