POSTAVLJAJU PITANJA ZBOG OSTAVKE / HDZ sumnja da se nešto krupno događa u HDSSB-u

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednik županijskoga HDZ-a Davorin Bubalović upitao je na konferenciji za novinare je li, nekoliko mjeseci prije lokalnih izbora, bilo potrebno imenovati novog predsjednika Županijske skupštine kad njezina dva potpredsjednika građane županije u svojemu mandatu stoje 144.000 kuna.

31.1.2013.
14:52
PIXSELL
VOYO logo

Osječko-baranjski Županijski odbor HDZ-a ocijenio je danas kako jučerašnja neopoziva ostavka predsjednika Županijske skupštine ZlatkaMaksimovića i izbor novoga predsjednika JosipaSalapića govori da se nešto krupno događa u HDSSB-u.

Predsjednik županijskoga HDZ-a DavorinBubalović upitao je na konferenciji za novinare je li, nekoliko mjeseci prije lokalnih izbora, bilo potrebno imenovati novog predsjednika Županijske skupštine kad njezina dva potpredsjednika građane županije u svojemu mandatu stoje 144.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čemu odvajamo novac za njihove naknade ako oni ne mogu voditi nijednu sjednicu, a do kraja ovoga mandata bit će jedna ili možda dvije skupštinske sjednice, rekao je Bubalović.

Politički tajnik županijskoga HDZ-a Goran Ivanović ocijenio je kako Maksimovićeva ostavka sadržava mnoge nelogičnosti, ali to govori da se, nekoliko mjeseci prije izbora, nešto krupno događa u HDSSB-u. Ocijenio je čudnim i to što je za novoga predsjednika Županijske skupštine izabran Josip Salapić, koji je tek prije nekoliko mjeseci iz HDZ-a prešao u HDSSB. Smatra kako jučerašnji događaji pokazuju da se politički okvir HDSSB-a približio krahu jer više ne daje nikakve rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje je li im poznato da je župan Vladimir Šišljagić na konferenciji za novinare održanoj pola sata prije njihove izvijestio da je razlog Maksimovićeva odlaska istraga koju protiv njega vodi USKOK, HDZ-ovi čelnici odgovorili su kako im to nije poznato te da je to pitanje HDSSB-a i njihovih unutarnjih odnosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo