stabilan koalicijski partner / 'HNS ne izlazi, niti će izaći iz koalicije'

Image
Foto: PIXSELL

Vesna Pusić je priopćenjem dematirala stranačkog kolegu Jozu Radoša koji je u razgovoru za Jutarnji istaknuo kako će HNS izaći iz koalicije ako SDP ustraje na porezu za nekretnine.

28.2.2013.
11:05
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska narodna stranka poručila je da ostaje stabilan i sastavni dio Kukuriku koalicije i Vlade RH kojoj su građani dali povjerenje na posljednjim parlamentarnim izborima te će i dalje davati svoj doprinos i ulagati maksimalno znanje i trud kako bi se došlo do najboljih rješenja, ostvario napredak u zemlji i time građanima omogućilo da ostvare kvalitetniji i bolji život.

To, ističe se u priopćenju stranke, potvrđuje i potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNS ne izlazi, niti će izaći iz koalicije. HNS je stabilan koalicijski partner i ima zajedno sa SDP-om odgovornost za ovu Vladu i ovu zemlju. I tu odgovornost će dosljedno i ponijeti“, poručila je potpredsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Ovim priopćenjem Pusić je dematirala stranačkog kolegu Jozu Radoša koji je u razgovoru za Jutarnji istaknuo kako će HNS izaći iz koalicije ukoliko SDP ustraje na porezu za nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo