'ne krivim zorana...' / Holy bila na večeri s Milanovićem: Neću koalirati sa SDP-om

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy rekla je kako je bila na večeri sa Zoranom Milanovićem i Antom Kotromanovićem, ali da je druženje bilo privarnog karaktera bez razgovora o politici. Također je dodala kako njezina stranka ne namjerava koalirati s SDP-om.

11.12.2014.
13:45
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy priznala je gostujući sinoć u emisiji Veto na Jabuci TV kako je bila sa Zoranom Milanovićem na večeri kod ministra obrane Ante Kotromanovića.

"Bila je to privatna večera na kojoj se nije pričalo o politici. Naš stav je i dalje jasan - s SDP-om nema koalicije jer se ponašaju isto kao i HDZ, o kojem nećemo ni pomisliti što se suradnje tiče", poručila je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP je na vlasti i mora početi puno odlučnije vući neke poteze i reforme. Tada nas mogu uvjeriti da se drže svog programa. Napravilo se dosta toga, ali očekujemo puno više da možemo i pomisliti o postizbornoj koaliciji, o kojoj oni sanjaju. Neka se prime posla, a ne da matematički računaju kako ostati na vlasti", prenosi Tportal odgovore bivše SDP-ove ministrice.

Na pitanje kako bi se osjećala da HDZ s Tomislavom Karamarkom dođe na vlast, Holy je rekla - jako loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne krivim Zorana za sve jer on je zaista uvjeren da dobro radi. Veći su krivci ljudi oko njega, u Predsjedništvu stranke i Glavnom odboru SDP-a koji mu se ne usude reći ništa te ministri koji loše rade i ne ispunjavaju Plan 21", dodala je Holy.

Tvrdi da je za izbore u Zagrebu njezina stranka spremna i da ima kandidata, tj. kandidatkinju, ali da to neće biti ona. Nakon možebitnih izbora u Skupštini neće koalirati ni s kim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pišemo plan i program za Zagreb i uskoro ćemo ga predstaviti", rekla je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo