Sve za ljepotu / Hrane se na cjevčicu kako bi bile savršene mladenke!

Image
Foto: Libela.org

U očajničkom nastojanju da se uvuku u savršene vjenčanice, buduće mlade su se podvrgle ekstremnom tretmanu mršavljenja.

17.4.2012.
14:30
Libela.org
VOYO logo

Buduće mlade okrenule su se kontroverznoj ekspreas dijeti, koja uključuje guranje cjevčice za hranjenje u nos, kako bi stale u savršene vjenčanice, prenosi Libela.org.

Riječ je o K-E dijeti koja jamči 'skidanje' i do deset kilograma u samo deset dana. Ovaj ekstremi način gubljenja kilograma podrazumijeva umetanje cjevčice za hranjenje u nos koja vodi sve do želuca. Polaganom i neprestanom opskrbom tijela tekućinom, koja se sastoji od proteina, masnoća i vode, u tijelo se unosi do 800 kalorija dnevno.

Američke, a i europske mladenke se odlučuju za K-E dijetu kako bi stale u svoje idealne vjenčanice. Naime, žene koje teže imati vjenčanje iz snova panično se boje dana svadbe i trenutka kada će ući u svoju savršenu haljinu. Stoga, odlučuju se na očajnički čin - K-E dijetu.

Jedan od takvih jest i Jessica Schnaider koja se odlučila na ovu kontroverznu dijetu kako bi skinula pet kilograma viška prije vjenčanja.

"Deset dana bez hrane prilično je emocionalno iscrpljujuće, a i ljudi su me čudno gledali. Većina je mislila da sam bolesna. Morala sam objašnjavati da sam dobro, da ne umirem i nisam bolesna. Bila sam strašno umorna. Liječnik mi je preporučio da za vrijeme dijete svaki dan šećem po plaži oko sat, sat i pol, no jednostavno nisam imala volje za tako nešto. Inače sam prepuna energije, ali tih deset dana bila sam izuzetno umorna", prepričala je Jessika i istaknula negativne strane ove dijete.

Iako liječnici naglašavaju kako ovaj način mršavljanje nije rizičan, više nego jasno jest kako gubitak deset kilograma u deset dana nije nimalo zdrav način mršavljenja. Štoviše, ostavlja dugotrajne posljedice na organizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo