15 ZASTRAŠUJUĆIH MINUTA / Hrvatice kamenovane u tuniskoj diskoteci

Image
Foto: Google

Četiri Hrvatice odmor su provele u Tunisu te su se jednog dana odlučile zabaviti u obližnjem kafiću. Nisu ni slutile kako će se večer pretvoriti u pravu noćnu moru.

8.9.2011.
7:28
Google
VOYO logo

OSIJEK - Osječanka Ivana L. i njezine tri prijateljice bile su smještene u Jasmin Hamametu u Tunisu. Za 'Glas Slavonije' 28-godišnja djevojka prepričala je stravičan događaj koji ih je zadesio u jednoj tuniškoj diskoteci.

"Izišle smo u latinoklub i plesale u društvu šest Talijana. Dobro je što su bili tamo, jer se ondje doslovce ne može izaći bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diska i odjednom je prijateljica vidjela poveći kamen na svojoj nozi. Pomaknula ga je i krv je počela liptati, a gotovo istovremeno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih 'pajserom'", ispričala je Osječanka.

Jauci, vriska i plač odjekivali su klubom, a ljudi su bježali glavom bez obzira. Uslijedile su masovne ulične tučnjave i dimne bombe, no Ivana i njezine tri prijateljice uspjele su pobjeći u taksi.

Incident je izbio zbog posljednjeg dana Ramazana, a grad je bio prepun Alžiraca. Djevojke su odlučne - u Tunis više nikada neće putovati.

"Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći. No, da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti kući u mrtvačkom sanduku nisam ni sanjala", zaključila je šokirana djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo