premijer se predomislio / 'Hrvatska će odsad biti država namjera, a ne slučaja!'

Image
Foto: PIXSELL

'Idemo raditi da Hrvatska ne bi bila slučajna država. Nije slučajna država, ali u državi u kojoj se stvari događaju slučajno, govorimo o slučajnoj državi. Do sada je Hrvatska bila slučajna država, a odsad će biti namjerna, ali to zahtjeva', opravdao se premijer Zoran Milanović.

23.8.2012.
10:35
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u srijedu komentirao izjave Zorana Milanovića kako je on tek 'slučajni premijer slučajne Vlade', prvi čovjek Vlade mu je vratio lopticu.

"Idemo raditi da Hrvatska ne bi bila slučajna država. Nije slučajna država, ali u državi u kojoj se stvari događaju slučajno, govorimo o slučajnoj državi. Do sada je Hrvatska bila slučajna država, a odsad će biti namjerna, ali to zahtjeva", poručio je premijer.

Prepucavanje je započelo Milanovićevom posjetom Babinoj Gredi, gdje je obišao polja stradala od suše. Tada je rekao kako smo 'očigledno svi prepušteni slučaju' te da je 'država koja je prepuštena slučaju slučajna država'.

Predsjednik HDZ-a odmah je oštro osudio takvu izjavu kazavši kako je riječ o još jednoj 'biser izjavi premijera'.

"Slučajni premijer jedne slučajne Vlade u ovoj državi, i ako je to tako, nema pravo tako nešto izgovarati. Hrvatska nije slučajna država, hrvatski narod stoljećima priželjkuje svoju državu i za tu državu je palo puno života", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo