ZIMSKE 'RADOSTI' / Hrvatska ponovno u debelom minusu!

Image
Foto: PIXSELL

Najniža temperatura u utorak ujutro izmjerena je u Gospiću, čak -23 stupnja, dok je u Otočcu bilo -20. Na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji i dalje su na snazi zimski uvjeti.

14.2.2012.
9:33
PIXSELL
VOYO logo

Iako nas čeka nekoliko dana bez oborina, temperature se u utorak ujutro u većem dijelu zemlje nisu dizale iznad ništice.

Najhladnije je jutro zabilježeno u Gospiću, koji se probudio na -23 Celzijeva stupnja. Mnogo toplije nije bilo niti u Karlovcu i Varaždinu, koji su se "ledili" na -16 stupnjeva.

Ostatak dana u većini će zemlje biti sunčan i topliji od prethodnih, s temperaturama koje će se dizati i do jednog stupnja. Na Jadranu će Valentinovo biti savršeno za romantičnu šetnju po suncu, uz temperature i do 9 Celzijevih stupnjeva.

HAK: Na snazi su i dalje zimski uvjeti

Na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji i dalje su na snazi zimski uvjeti, odnosno zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Već u nedjelju novi centimetri snijega!

Tjedan pred nama bit će u većini zemlje sunčan i topliji od prethodnih. Dnevne temperature zraka napokon će se ustaliti iznad ništice, ali nažalost samo do nedjelje.

Početak idućeg tjedna obilježit će nove oborine, na kopnu kiša koja će polako prijeći u snijeg. Zato, uživajte dok možete, a potom ponovno lopate u ruke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo