OSTOJIĆ UDARIO PO BANDIĆU / 'Ako si superjunak, zašto se onda ne želiš sučeliti?'

Image
Foto: RTL

Rajko Ostojić, kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika, pozvao je danas svog protukandidata Milana Bandića na javno sučeljavanje te ga optužio da se skriva jer 'nema odgovore na pitanja'.

22.5.2013.
13:52
RTL
VOYO logo

Kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić prigovorio je Milanu Bandiću što izbjegava sučeljavanja.

Kaže, obećao je da će se sučeliti u 2. krugu, a onda je njegov stožer inicijalno prihvatio, pa potom odbio sva sučeljavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto to radi čovjek kojeg propagiraju kao Batmana i Supermana? Ako su oni superjunaci, valjda se osjećaju nadmoćno, valjda se ne plaši mene kao kandidata ili vas novinara ili ljudi. Ako si superjunak, onda si nadmoćan, zašto se onda ne želiš sučeliti? Ili te je strah ili sram?", pitao je Ostojić.

Zaključio je da je činjenica da Bandić voli isključivo i samo strogo kontrolirane uvjete - skoro laboratorijske, da bude okružen s ljudima koji mu ne postavljaju neugodna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je Bandić postavio sedam plaćenih oglasa posljednjih mjeseci, a to su platili građani Zagreba. "Procjenite što je poštenije - izaći na sučeljavanje koje je besplatno ili se skriti iza plaćenih oglasa koje plaćamo vi i ja", kaže Ostojić.

Što se tiče statusa u Ministarstvu zdravlja, Ostojić kaže da će iskoristiti sav godišnji; nije, tvrdi, ni jedan resurs Ministarstva koristio u kampanji, ni auto, ni mobitel niti išta drugo, a posao vode njegov zamjenik i tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik zagrebačkog SDP-a DavorBernardić, upitan o odnosu na relaciji središnjica-zagrebački SDP te krivi li ga šef stranke Zoran Milanović zbog izbornih rezultata, rekao je kako Milanović od njega nije tražio ostavku, te da će nakon izbora o rezultatima otvoreno razgovarati.

"Milanović nije tražio moju ostavku i ja još jednom pozivam sve SDP-ovce na zajedništvo i jedinstvo jer je naš cilj pobjeda Rajka Ostojića na izborima za gradonačelnika Zagreba", izjavio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo