trebaju pomoć / Ana Maleta nakon strašne tragedije za Danas: 'Suprug se okrenuo prema meni i samo rekao da uzmem djecu i idemo van iz kuće, jer je ona u plamenu'

Osim što su u potrazi za privremenim smještajem, potrebna im je i dječja obuća i odjeća

31.10.2021.
18:40
VOYO logo


Obitelji sa šestero djece u Slavoniji kuća izgorjela do temelja. U požaru koji ih je probudio u sred noći ostali bez svega. RTL Danas je uživo na mjesto tragedije te je pričao sa Anom Maletom.

"Ležala sam u sobi i gledala film, suprug je s djetetom bio u dnevnom boravku i spavao, svi su spavali. Ja sam pred san čula da nešto lupa po tavanu, prvi trenutak sam pomislila da su to lasice, onda sam pomislila da se plafon počeo urušavati, Čula sam sve jače udarce te sam brzo probudila supruga i rekla mu što sam čula i da nešto nije u redu te da ide provjeriti. Suprug je otišao provjeriti i u jednom trenutku se samo okrenuo prema meni i rekao da uzmem djecu i idem van iz kuće, jer je u plamenu", opisala je dramatične trenutke Ana Maleta iz Klokočevca koja je sa svojom obitelji ostala bez svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušavam ne pokazivati emocije  svoje stanje pred djecom, ali to je teško. I oni sami postavljaju pitanja kad ćemo se vratiti i ne znam što bih im rekla. Svjesna sam da kuće više nema i sada smo u potrazi za zamjenskom, privremenom, kućom. Sada nam je to najpotrebnije, ali i odjeća i obuća za djecu, jer smo ostali uistinu bez svega", rekla je Maleta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo