nakon nesreće / Andrej Plenković u bolnici u Slavonskom Brodu obilazi ozlijeđene putnike: 'Pomoći ćemo sve što treba'

Očekuje se i dolazak kosovskog premijera Kurtija koji bi u Slavonski brod trebao doći nešto prije 20 sati. Sastat će se s Plenkovićem i obići bolnicu.

25.7.2021.
18:07
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković, uz ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana i ministra unutranjih poslova Davora Božinovića, stigao je u brodsku bolnicu. Ondje su se pridružili ministru zdravstva Viliju Berošu, koji je od jutra u Slavonskom Brodu zbog teške prometne nesreće u kojoj je poginulo 10 kosovskih državljana.

Očekuje se i dolazak kosovskog premijera Kurtija koji bi u Slavonski brod trebao doći nešto prije 20 sati. Sastat će se s Plenkovićem i obići bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
rezultati očevida /

Policija objavila kako je došlo do nesreće autobusa u Slavoniji u kojoj je 10 poginulih

Image
rezultati očevida /

Policija objavila kako je došlo do nesreće autobusa u Slavoniji u kojoj je 10 poginulih

"Želim izraziti sućut u ime Vlade i hrvatskog naroda svim obiteljima unesrećenih u nesreći kod Slavonskog Broda, u kojoj je izgubljeno 10 života", rekao je premijer Plenković i zahvalio ministrima, službama i liječnicima koji su pomogli ozlijeđenima, rekao je premijer. 

Nažalost živote je izgubilo deset ljudi. Zahvaljujem ravnatelju Samardžiću, veleposlaniku Kosova, zastupnici u saboru gospođi Prljaskaj, ministrima Berošu, Božinoviću, svim liječnicima koji su učinili maksimalne napore kako bi pomogli ozlijeđenima. Večeras očekujemo i premijera Kosova Kurtija, njegove ministre. Hrvatska vlada i službe će učiniti sve da pomognu unesrećenima. Samo je jedan od ozlijeđenih u Zagrebu, ostali su u bolnici u Slavonskom Brodu, a oni koji nisu ozlijeđeni su u pansionu  Stvarno jako teška nesreća, već dugo godina ovakvu nesreću nismo imali. Učinit ćemo što god treba, vidjet ćemo s premijerom. Pomoći ćemo gdje god možemo, u troškovima ovdje, u sukscesivnom povratku na Kosovo. Sve ćemo pomoći, gdje god treba. Ostat će koliko god treba. Pobrinut ćemo se da se svi osjećaju ugodno ovdje", rekao je premijer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je naglasio kako hrvatska Vlada i sve službe učinit će sve da pomognu unesrećenima. Samo je jedna od ozlijeđenih trenutno u Zagrebu. Svi ostali unesrećeni su smješteni u bolnici u Slavonskom Brodu ili u jednom pansionu - oni koji nisu ozlijeđeni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo