SASTANAK U BANSKIM DVORIMA / ANKETA Srdačno lupkanje šakama pa hladan tuš: Je li Plenković trebao stati pred novinare s Tomaševićem?

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na konferenciji za medije se uz Tomaševića pojavio ministar Darko Horvat, iako je sastanak održan u Vladi

10.6.2021.
12:56
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković jutros je na Markovom trgu, u Banskim dvorima, na prvom sastanku nakon lokalnih izbora ugostio novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.  

Vladu su još na sastanku predstavljali i potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, dok su s Tomaševićem stigli njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srdačno lupkanje šakama

Plenković je Tomaševića srdačno dočekao u zgradi Vlade, za pozdrav su se, sukladno epidemiološkim mjerama, lupnuli šaka i krenuli s pretresanjem tema bitnih za suradnju Zagreba i države u budućnosti, koji su se uglavnom odnosili na financije grada i ubrzavanje obnove nakon potresa. 

Image
SUSRET U BANSKIM DVORIMA /

Tomašević nakon sastanka s Plenkovićem: 'Nitko ne može biti zadovoljan dinamikom obnove'

Konferencija za medije bez Plenkovića

No, nakon sastanka - hladan tuš! Iako je domaćin bio premijer Plenković i sastanak se održao u Vladi, on nije došao na konferenciju za medije nakon njega kako bi s Tomaševićem izvijestio javnost o čemu su pričali već je u ime Vlade govorio ministar Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U anketi vas pitamo je li se Plenković, kao domaćin sastanka i predsjednik Vlade, trebao s Tomaševićem pojaviti na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo