briga zbog covida-19 / Anušić o mogućnosti odgode izbora: 'Neće biti rasta zaraze koji bi nas ugrozio. Stožer ima znanje'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na Facebooku je ustvrdio i da je siguran da se Hrvatskoj neće dogoditi eksponencijalni rast

22.6.2020.
15:34
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik HDZ-a i nositelj liste u IV. izbornoj jedinici Ivan Anušić pojasnio je u ponedjeljak svoju izjavu za "Novi list" o mogućnosti odgode parlamentarnih izbora, kazavši da je govorio "o svim mogućim opcijama" te istaknuo kako je siguran da neće biti veće ugroze zbog koronavirusa.

Sve moguće opcije

"Kada sam za 'Novi list' govorio o situaciji s koronavirusom koji se ponovo pojavio na području moje županije, govorio sam o svim mogućim opcijama", objavio je Anušić na Facebooku nakon što je za taj list ranije kazao da postoji mogućnost odgode parlamentarnih izbora, što su opovrgnuli HDZ-ov nositelj liste u 2. izbornoj Gordan Jandroković te predsjednik Nacionalnog stožera Civilne zaštite Davor Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku je ustvrdio i da je siguran da se Hrvatskoj neće dogoditi eksponencijalni rast koji bi ugrožavao živote ljudi i ponovo paralizirao sustav. Dodao je da Nacionalni stožer civilne zaštite otpočetka pokazuje da ima znanja, a danas i iskustva uspješno se boriti protiv koronavirusa.

Image
BORBA ZA VLAST /

Donosimo kompletan pregled nositelja izbornih lista: U nekoliko jedinica vodit će se žestoka bitka

"Uvjeren sam kako će građani na izborima za Hrvatski sabor 5. srpnja, znati prepoznati najbolju i najsigurniju opciju za Hrvatsku i u iduće četiri godine", napisao je u svojoj objavi čelnik osječko-baranjskog HDZ-a i član stranačkog Predsjedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo