filmska potjera / Atentat u Podgorici: u centru grada maskirani motociklisti izrešetali poznatog švercera kokaina

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija sumnja da su ubojice duže vrijeme pripremali likvidaciju jer su znali kuda se Brajović kreće

16.8.2015.
12:28
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Brajović (47) vozio se u subotu oko 20 sati po naselju Zabjelo u crnogorskoj prijestolnici Podgorici. Kada je stao na semaforu presrela su ga dvojica muškaraca na motoru, piše Slobodna Dalmacija.

Bili su odjeveni u crno i maskirani i počeli su pucati na njegov Range Rover. Brajović im je pokušao pobjeći te je stisnuo gas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U silnoj panici udario je u Audi koji mu je išao u susret. U njemu je bio bračni par s troje djece, ali su svi prošli s lakšim ozljedama.

Brajović, koji je bio ozlijeđen, izgubio je kontrolu nad vozilom i onesvijestio se. Iako je brzo stigla Hitna pomoć i pokušali su ga oživjeti, no preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica ranjavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubijeni je policiji poznat od prije i nekoliko puta je bio privođen zbog kaznenih djela. Suđeno mu je zbog šverca kokaina, piše Slobodna Dalmacija.

Brajović je već bio žrtva atentata 2003. kad je izrešetan njegov Mercedes, no tada je prošao samo s lakšim ozljedama jer je uspio iskočiti iz auta sa suvozačevog sjedala usred pucnjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija sumnja da su ubojice duže vrijeme pripremali likvidaciju jer su znali kuda se Brajović kreće. Istraga je još u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo