preuzimanja / Austrijska Supernova preuzela četiri trgovačka objekta u Hrvatskoj

Image
Foto: Marko Jurinec/Vecernji list

Objekti su kupljeni u postupku javnog nadmetanja za navedeni kreditni portfelj društva Heta Asset Resolution, povezanog s Hypo bankom, u kojem je Supernova dala najbolju ponudu

19.1.2017.
12:00
Marko Jurinec/Vecernji list
VOYO logo

Austrijska Grupa Supernova preuzela je četiri hrvatska trgovačka centra - zagrebački Garden Mall, retail parkove u Koprivnici i Sisku te retail park u Požegi, koji je još u projektnoj fazi, izvijestili su u četvrtak iz Supernove, piše PolitikaPlus.

Objekti su kupljeni u postupku javnog nadmetanja za navedeni kreditni portfelj društva Heta Asset Resolution, povezanog s Hypo bankom, u kojem je Supernova dala najbolju ponudu, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa je istovremeno postigla dogovor s korisnicima kredita vezanih uz navedene projekte te je početkom ove godine osigurala preuzimanje spomenuta četiri objekta u svoj portfelj.

Ovim preuzimanjem je Supernova grupa, u čijem su vlasništvu i postojeći objekti u Zagrebu-Buzin, Zadru, Šibeniku, Karlovcu, Sisku, Varaždinu i Slavonskom Brodu, postala vodeća tvrtka u Hrvatskoj po broju trgovačkih centara u vlasništvu, ističu iz Supernove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljuju da će "nove projekte razvijati u moderne i suvremene shopping objekte, s fokusom na zadovoljstvo kupaca i posjetitelja, u skladu s postojećim modelom razvoja Supernova centara na hrvatskom tržištu".

Pri upravljanju novim objektima Supernova grupa će nastaviti dugogodišnju suradnju s austrijskom "m2 grupom" na području centar managementa, koje uključuje upravljanje nekretninama, facility management i marketing management, navodi se u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Supernove napominju i kako je postojećih sedam njihovih centara u Hrvatskoj protekle godine poslovalo pozitivno, piše PolitikaPlus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo