SVE JE DOBRO ZAVRŠILO / Bakica sjela i prekinula sanaciju klizišta u Zagorju: 'susjedova voda s brega brže će dolaziti u moje dvorište'

Image
Foto: Zagorje-international

Na nagovor radnika i obitelji, na kraju je ipak popustila i dozvolila daljnje radove.

31.5.2017.
16:39
Zagorje-international
VOYO logo

U općini Sveti Križ Začretje provedena je sanacija jednog od najvećih klizišta na području općine – Piljkovi jarki kod Beline. Ali radovi su natratko prekinuti zbog jedne starije mještanke, koja usprkos tome što hoda uz pomoć štake, donijela je klupčicu sjela nasred ceste, iza kamiona s asfaltom te nije dozvolila da se radovi nastave, piše Zagorje-international.

Bakica se bojala da će po novom asfaltu susjedova voda s brijega dolaziti puno brže pred njezino dvorište i da će često imati poplave, ispričali su očevici. No, na nagovor radnika i obitelji, na kraju je ipak popustila i dozvolila daljnje radove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Zagorje-international načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos naglasio je da u skladu s Programom gradnje za 2017. godinu općina Sveti Križ Začretje izvršila je kompletno uređenje kolničke konstrukcije. Uređenje se obavljalo tako da je kompletna dionica presvučena novim asfaltnim slojem. Sada slijedi i uređenje odvodnih jaraka djelomičnom zacjevljenju jaraka i izradi drenažnih šahtova na kritičnim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo