'stožer zadovoljan' / Bandić će komentirati rezultate nakon što pogleda film

Iz Bandićevog stožera poručuju kako su iznimno sretni i zadovoljni izlaznim rezultatima, a Milan Bandić će komentirati rezultate oko 21 sat.

19.5.2013.
19:14
VOYO logo

Prema izlaznoj anketi Ipsos Pulsa za RTL Televiziju s odstupanjem od +/- 4 posto u prvom krugu izbora za zagrebačkog gradonačelnika najbolji rezultat imao je Milan Bandić 44,19 posto glasova.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Budući da će Milan Bandić doći u svoj stožer tek oko 21 sat kada će se obratiti javnosti, RTL-ova reporterka je razgovarala s Jelenom Pavičić Vukičević, dosadašnjom dogradonačelnicom Zagreba.

"Mi smo doista sretni i zadovoljni. Podrška koju je gospodin Milan Bandić dobio za svoj mandat je zaista odličana, ne samo za mjesto gradonačelnika, nego i za Gradsku skupštinu. Hvala svima našim glasačima i onima koji su podržali naše projekte da se Zagreb i dalje razvija kao europska metropola", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Bandić večeras je otvorio 7. Festival židovskog filma u Zagrebu, a na upit da komentira rezultate izlazne ankete današnjih lokalnih izbora odgovorio je kako rezultate ne želi komentirati dok ne završi film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo