gradonačelnik bez odluke / Bandić i dalje ne otkriva karte: Za kraj rujna najavio veliko iznenađenje, sada moli za strpljenje

'Za godinu dana nitko neće moći formirati većinu bez naše stranke, neka si svi upamte'

30.9.2019.
19:05
VOYO logo

Milan Bandić i dalje ne otkriva svoje karte oko upuštanja u predsjedničke izbore. 

Iako je prije dva mjeseca najavio otkrivanje velikog iznenađenja do kraja rujna, i zazivao novog Tuđmana, sada gradonačelnik Zagreba samo moli za strpljenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad Klanjec - moglo je biti mjesto predsjedničke kandidature Milana Bandića, no ništa od toga. 

Da nešto planira više puta je ponovio

Osnovao je tek novi stranački ogranak.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aktualno je ovih dana hoće li se kandidirati za predsjednika, hoće li dati ostavku jel uvjetujemo premijeru. Prvo Bandić neće dati ostavku, to je sigurno", poručio je Milan Bandić (BM365) gradonačelnik Zagreba.

No jedno ne otkriva - kandidaturu - a upravo to pitanje je ničim izazvan sam potaknuo, na Dan pobjede na kninskoj tvrđavi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto ću reći koncem devetog mjeseca, poslije toga ništa neće biti isto kao kad kažem. Danas Hrvatskoj treba novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i koji će ujediniti ljudi. Kajem devetog nešto na tragu ovoga što sam rekao, a pametnom dosta", kazao je tada Bandić.

Da nešto planira više puta je ponovio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ja kandidiram, više ništa neće biti isto. Ako mi se bude dalo, ako me naljuti, možda se kandidiram, mene se mora malo bocnuti, piknuti da bi se kandidirao. Još me nisu piknuli", govorio je.

U međuvremenu se zbog GUP-a posvađao s još jednim partnerom u vladajućoj koaliciji HSLS-om, nastavio svađu s HNS-ovim ministrima, a premijera Plenkovića ucjenjivao svojim zastupnicima, od kojih jedan više nije dio njegovog Kluba - Robert Jankovics. A na pitanja o kandidaturi je odgovarao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da je čovjek zdrav."

"Do konca godine bit ćemo treća stranka po rejtingu"

Što je omelo Bandića pa je iznenađenje postane još jedno neispunjeno obećanje - još se ne zna. Možda otezanje kandidature Grabar Kitarović koja je navodno već tražila njegovu potporu. No Bandić sada daje novo obećanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mogu reći da ćemo do konca godine biti treća stranka po rejtingu u državi. Za godinu dana nitko neće moći formirati većinu bez naše stranke, neka si svi upamte", siguran je zagrebački gradonačelnik.

Ono što je sigurno oko Bandića - ovaj tjedan je da će se u petak na Županijskom sudu odlučivati o potvrdi još jedne optužnice protiv njega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo