Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'samo daju obećanja'

Bandić: 'Milanović i Karamarko ponašaju se kao buntovni tinejdžeri koji se natječu tko ima ljepšu frizuru'

U izjavi na novinare u ime Koalicije rada i solidarnosti u sklopu predizborne kampanje te koalicije u V. izbornoj jedinici, Milan Bandić je ustvrdio kako Hrvatska danas ima dva lidera koji se 'ponašaju kao buntovni tinejdžeri i natječu se tko ima ljepši nos, frizuru'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Hina/ 31.10.2015. u 16:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik Stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić izjavio je u subotu u Vukovaru kako ga ne zanima niti jedno ministarsko mjesto u Vladi niti saborski mandat već isljučivo samo čelno mjesto u Hrvatskoj, mjesto čovjeka koji zna okupiti ljude, zasukati rukave i boriti se za napredak Hrvatske.

U izjavi na novinare u ime Koalicije rada i solidarnosti u sklopu predizborne kampanje te koalicije u V. izbornoj jedinici, Milan Bandić je ustvrdio kako Hrvatska danas ima dva lidera koji se 'ponašaju kao buntovni tinejdžeri i natječu se tko ima ljepši nos, frizuru'. 

"Tri puta sam biran u Sabor, ali nisam sjeo tamo jer me to ne interesira. Ne želim biti niti ministar i slušati neke koji u svom životu nisu ništa napravili. Nisu napravili niti pasju kuću. Moja djela govore više od riječi i zato ako građani Hrvatske žele živjeti kao građani Zagreba neka uzmu stvar u svoj ruke“, poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ustvrdio je da u njegovom kalendaru nema datuma označenih crvenom bojom, a radni dan traje 24 sata.

Komentirajući SDP i HDZ kazao je kako te dvije stranke 'znaju samo davati obećanja, ali ih ne i ispunjavati'.

Upravo se čita

"U Mostaru Tomislav Karamarko obeća kako će mijenjati izborni zakon o zastupljenosti hrvatske dijaspore, a on ga je zajedno s SDP-ovom dvotrećinskom većinom promijenio i Hrvate sveo na manjinu i broj zastupnika s 11 smanjio na tri. Donesu zakon o zastupljenosti žena na izbornim listama i onda HDZ mora platiti 550.000 kuna kazne jer niti u jednom izbornoj jedinici nije poštivao taj zakon, a SDP 250.000 kuna jer oni u pet izbornih jedinica na listama nemaju dovoljan broj žena“, izjavio je Bandić.

Ironično je poručio kako će predložiti da se održi kongres ujedinjena SDP-a i HDZ-a i da se zovu Stranka demokratskih promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Prve dvije godine na čelu bi bio Karamarko, jer do sada nije bio na vlasti, pa da se malo iživi, a onda druge dvije Milanović. Za te četiri godine HDZ bi doživio punu katarzu i konačno postao demokratska stranka, a u isto vrijeme SDP bi zatvorio svoju demokratsku tranziciju i postao domoljubna“, rekao je Bandić.

Tijekom boravka u Vukovaru, Milan Bandić položio je vijenac na mjesto masovne grobnice žrtava velikosrpske agresije na Ovčari te Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, susreo se građanima kod Križa na ušću Vuke u Dunav. Posjetio je i Prihvatni centar na migrante u Opatovcu.

U sklopu posjeta V. Izbornoj jedinici, Bandić je boravio i u Gunji u kojoj je bio nazočan svečanosti otvorenja obnovljene džamije, a tijekom poslijepodneva predviđen je i njegov posjet Kutjevu i Slavonskom Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hina/ 31.10.2015. u 16:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba