ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK / Bandić nekoliko sati prije odlaska u bolnicu: 'Osjećam se i izgledam bolje nego prije 2000.'

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Bandić je nekoliko sati prije odlaska u bolnicu razgovarao sa sarajevskim novinarima

10.12.2018.
20:21
Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

"Osjećam se bolje i čak izgledam bolje nego prije 2000. godine", kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u intervju sarajevskim novinarima s portala Klix.ba nekoliko sati prije nego će, zbog plućne embolije, u petak navečer završiti u bolnici. 

Razgovor su novinari obavili u petak, a objavili ga danas kada su ponovno kontaktirali Bandića koji im je rekao da je njegovo zdravstveno stanje dobro, ali da se po preporuci liječnika ne smije kretati. Zbog toga danas nije nazočio otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ide na bolje"

Na pitanje je li mu se nešto promijenilo u odnosu na prvi mandat, u koji je krenuo prije gotovo 19 godina, Bandić je optimistično odgovorio kako se "ništa nije promijenilo, nego sve ide na bolje". 

"Čak i ja bolje izgledam nego 2000. godine. Posao koji radite iz ljubavi vam postane hobi, a kad posao postane hobi onda je to zadovljstvo. Pozitivna strast i ljubav koje me pokreću već skoro devetnaest godina rezultirali su time da se osjećam bolje nego prije 2000. godine. Imam više motiva nego tada", kazao im je Bandić te dodao kako ga u radu motivira ljubav da nešto napravi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ujutro na štakama, navečer s rukama u zraku: Milan Bandić proslavio 63. rođendan

Image

Ujutro na štakama, navečer s rukama u zraku: Milan Bandić proslavio 63. rođendan

"Ljubav pokreće sve. Bog je ljubav, pozitivna strast je ljubav. Ali lideri se rađaju. Nema škole da budete prvi, ali to je samo 30 posto, a 70 posto je krvava šljaka. Ipak, bez ovih 30 posto talenta ne možete ostvariti cilj i biti prvi", kazao je Bandić u svom poznatom stilu. 

Ne otkriva ide li u kampanju za predsjedničke izbore

Na pitanje hoće li se kandidirati na predstojećim predsjedničkim izborima, Bandić je rekao da se, zasad, vidi na poziciji gradonačelnika Zagreba, no da će njegova stranka "odgovoriti na pitanje svih izbora koji će se održati u naredne četiri godine". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada sebe vidim na ovoj poziciji, jer imam 18,5 godina legitimiteta i legaliteta u ovom radu. Za 17 godina sam izašao šest puta na izbore i dobio šesti mandata zaredom, tri puta sa strankom, četvrti put sa strankom protiv mene, peti put bez stranke i šesti put s novom strankom. Sve je rečeno, samo posao. Moje ambicije trenutno su koncentrirane na grad Zagreb i dovršetak gradskih projekata", kazao je Bandić u intervju za Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo