poručio medijima da pričekaju / Bandić: 'Nikome se nećemo prikloniti, jedino građanima. Nek' se oni priklanjaju meni!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na novinarski upit zna li se kome će se prikloniti dvoje njegovih saborskih zastupnika, Bandić je tijekom konferencije za novinare o aktima gradonačelnika rekao kako se oni nikome ne priklanjaju

30.11.2015.
12:07
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je poručio da se dvoje saborskih zastupnika njegove Koalicije rada i solidarnosti nikome neće prikloniti, a još uvijek nije želio otkriti hoće li njegova Koalicija i HDSSB u Hrvatskom saboru osnovati zajednički klub zastupnika.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit zna li se kome će se prikloniti dvoje njegovih saborskih zastupnika, Bandić je tijekom konferencije za novinare o aktima gradonačelnika rekao kako se oni nikome ne priklanjaju.

"Nikome se nećemo prikloniti, ja se mogu jedino prilagoditi građanima i biti njima u službi i njima se prikloniti. Nek' se oni priklanjaju meni", rekao je Bandić koji nije htio konkretno odgovoriti niti na pitanje o mogućem zajedničkom klubu zastupnika s HDSSB-om, već je samo poručio medijima da "malo pričekaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo