otvoren za suradnju sa sdp-om / Bandić o utrci za premijersku fotelju: 'U Hrvatskoj nema osobe koja ima više znanja, djela i vizije od mene'

Milan Bandić istaknuo je kako je otvoren za suradnju sa SDP-om. Dodao je kako bi Zagreb samo profitirao ukoliko on postane premijer

13.7.2016.
18:50
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je za RTL Danas kako na hrvatskoj političkoj sceni ne postoji osoba koja ima širinu, znanja i djela poput njega te da bi zbog toga bio idealan premijer.

"Prepustio bih Zagreb u demokratskoj utakmici da to netko može raditi bolje od mene. S obzirom na funkciju premijera, Zagreb time može samo dobiti. Ne vidim čovjeka na političkoj sceni Hrvatske koji ima više znanja, vizije, djela, energije, odlučnosti, okupljanju zajedništva", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li razgovarao sa SDP-om nakon što je povukao tužbu protiv Zorana Milanovića, odgovorio je: "Nije bilo kontakata sa SDP-om, ali mogu se dogoditi. Prije svega, ja sam vjernik. Mržnja razara i ubija, oprost smiraj duše, a zaborav gubljenje identiteta". 

"Spreman sam na suradnju sa svima onima kojima je Hrvatska na srcu i boljitak hrvatskog čovjeka. Imam značajku koju nitko nema, a to je da nisam ukopan u rov", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo