Danas to ima zlokoban prizvuk / VIDEO Bandić u posljednjem intervjuu za RTL komentirao bliži li mu se kraj: 'Bog uzima najbolje, a ja nisam najbolji'

Ne može se mijenjati čovjeka, imam svoj stil, nemam se zašto ispričati. Ne mogu glumiti, hoćete da budem glumac, Robert De Niro?

2.3.2021.
12:45
VOYO logo

Milan Bandić nije često davao intervjue. S novinarima je najčešće komunicirao negdje na terenu ili na presicama, no RTL-u Danas je dao ekskluzivni intervju u travnju 2020. godine, samo dva tjedna nakon velikog zagrebačkog potresa. Bandić je u intervjuu govorio i o početnom odgovoru na pandemiju koronavirusa, o štetama od potresa, ali je odgovorio i na pitanje o svom odnosu prema novinarima.

"Svi imaju svoj stil. Mislim da je to dobar stil. Na provokaciju, insinuaciju i laž odgovaram istom mjerom, ja odgovaram dragom Bogu. Istina, istina i samo istina. Na konkretno pitanje dobiju konkretan odgovor, na provokaciju istom mjerom, na bezobrazluk isto tako. Ne može se mijenjati čovjeka, imam svoj stil, nemam se zašto ispričati. Ne mogu glumiti, hoćete da budem glumac, Robert De Niro? Na korektna pitanja odgovaram korektno, na nekorektna istom mjerom, pustite da imam svoj stil, ja sam Milan Bandić, nema dva Milana Bandića", kazao je Bandić tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BORIS MIŠEVIĆ S GRADONAČELNIKOM /

EKSKLUZIVNI INTERVJU Bandić za RTL otkrio bliži li mu se kraj: 'Bog uzima najbolje, a ja nisam najbolji'

Image
BORIS MIŠEVIĆ S GRADONAČELNIKOM /

EKSKLUZIVNI INTERVJU Bandić za RTL otkrio bliži li mu se kraj: 'Bog uzima najbolje, a ja nisam najbolji'

"Kraj Milana Bandića neće tako brzo"

Danas, nakon što je dugogodišnji zagrebački gradonačelnik iznenada umro u noći sa subote na nedjelju, zlokobno zvuče njegove riječi kojima je odgovorio na pitanje kolege Borisa Miševića o tome jesu li kriza oko koronavirusa i potres problemi koji će značiti njegov kraj, s obzirom da su mu se ti problemi dogodili (u tom trenutku) godinu dana prije lokalnih izbora. Mišević je naravno mislio na politički kraj, no Bandić je to proširio i na život, izrazivši uvjerenje da to neće biti tako brzo.

"Građani će odlučiti. Demokracija je, svi imaju pravo na stav, oni da buše gume, a ja da vozim auto, Inače je teže voditi auto nego bušiti gume. Tako je to u demokraciju. To nije savršen sustav, ali je najmanje loš, to moraju znati ljudi iz oporbe, i oni koji obnašaju dužnost. Obnašati odgovornost je teže nego biti u oporbi. Ako ikad budu u prilici da zamijene Milana Bandića, neka budu korektni. Neka pomognu sa svojim prijedlozima. Mudar gradonačelnik, koji ponekad zna biti i Milan Bandić, prihvatit će svaki konstruktivan prijedlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Je li ovo kraj Milana Bandića ćemo vidjeti na izborima...

- To će dragi Bog odlučiti. I birači kad je u pitanju moja funkcija. Inače kraj Milana Bandića neće tako brzo doći. Jer Bog uzima najbolje, a ja nisam najbolji", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju pogledajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo