obziran prema kolegama / Bandić: 'Znam tko će biti ministar branitelja, ali ne mogu reći jer to ne bi bilo fer'

Milan Bandić izjavio je kako izbor ministra branitelja treba prepustiti HDZ-u

15.3.2016.
11:20
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u utorak kako on već zna tko će biti novi ministar branitelja, ali to ne može reći jer 'ne bi bilo fer prema kolegama'.

Na novinarsko pitanje koga bi podržao kao ministra branitelja, Bandić je odgovorio da će to biti 'onaj kojega dogovori koalicija, jer odlučivanje o tome treba prepustiti stožernoj stranci, HDZ-u, da iznjedri svojeg kandidata'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo s Milijanom Brkićem, koji je povukao svoju kandidaturu, poručivši kako on već zna tko će biti novi ministar, 'ali to ne mogu reći jer ne bi bilo fer prema mojim kolegama'.

Novinari su Bandića pitali i kako komentira novu naslovnicu lista Nacional, koji tvrdi da su njegovi suradnici zastrašivali svjedoke USKOK-a, na što je on odgovorio kako ne zna ništa o tome, te pozvao novinare da 'umjesto da pišu, prijave'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja do sada nisam imao nesreću da mi netko prijeti, a još manje da sam nekom drugom prijetio, niti ljudi iz mog miljea, to nije moj stil", kazao je Bandić. Istaknuo je kako ne vjeruje u to, ali 'ako je netko to radio, neka odgovara'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo