NA TRGU PETRA PETRETIĆA / Bandićeva supruga gotovinom kupila stan u centru Zagreba: Cijena kvadrata - 1474 eura!

Stan se nalazi na Trgu Petra Petretića i kupljen je od obiteljskih prijatelja Željka i Dragice Šelendić za 854 tisuće kuna

31.1.2020.
8:25
VOYO logo

Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića, prije malo više od mjesec dana kupila je stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba, pišu Index Istrage.

Stan se nalazi na Trgu Petra Petretića i kupljen je od obiteljskih prijatelja Željka i Dragice Šelendić za 854 tisuće kuna. Bitno je naglasiti da je većina novca, 720 tisuća kuna, odmah isplaćena na račun. Stan je kupljen za Bandićevu kćer Ana-Mariju, koja se par dana prije Nove godine upisala kao vlasnica stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić u imovinskoj kartici prijavio stan koji je kupio kćeri

"Kupoprodajna cijena odgovara pravoj vrijednosti Nekretnina u trenutku prodaje, a Prodavatelji su prije prodaje Nekretnina od ovlaštenog sudskog vještaka zatražili procjenu Nekretnina te je cijena formirana sukladno navedenoj procjeni", stoji u članku 2. Ugovora o kupoprodaji nekretnine. Tako ispada da je netko stan u strogom centru Zagreba procijenio po cijeni od 1474 eura po metru kvadratnom.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan je dvosobni i ima 68,52 kvadrata, a uz stan ide i spremište te parkirno mjesto u podrumu zgrade. Ukupna cijena je 854 tisuće kuna, a Vesna Bandić je morala odmah po potpisivanju ugovora na račun Željka Šelendića isplatiti 720 tisuća kuna, dok ostatak od 134 tisuće kuna mora biti isplaćen u sljedeće tri godine.

Bandić je zadnjeg dana 2019. godine ažurirao svoju imovinsku karticu i prijavio stan koji su kupili kćeri, a u rubrici način stjecanja stoji: Nasljedstvom. Index je Bandiću prije tjedan dana poslao upit o stanu, no na njega nisu dobili odgovor.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo