NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU / Bandićevi ljudi vjeruju u pobjedu, Ostojić očekuje čudo!

"Dok ne dobijemo rezultate još uvijek očekujemo bolji rezultat nego u prvom krugu. Kao što je rekao i sam Ostojić - čuda se događaju", kazali su iz SDP-ovog stožera dok su u Bandićevom izbornom stožeru uvjereni u pobjedu.

2.6.2013.
19:29
VOYO logo

U Bandićevom stožeru se ništa ne prepušta slučaju, očekuje se izborna pobjeda.  Bandić bi se u izbornom stožeru trebao pojaviti oko 21 sat.

Image
Image


"Očekujemo da će MilanBandić i dalje biti gradonačelnik Zagreba iduće četiri godine. Mi smo u svojoj kampanji potrošili deset puta manje novaca od drugih kandidata. Kad je u pitanju i lista za gradsku skupštinu te izbor za gradonačelnika. sve zajedno je potrošeno negdje oko 700.000 kuna. Vrlo skromno i racionalno", izjavio je IvicaLovrić, šef izbornog stožera Milana Bandića.

"Ključne tri riječi koje kanim reći, ne samo za Zagreb nego i za cijelu Hrvatsku su: služiti ljudima, okupiti tim bez obzira na boju, dob... ključna riječ je kompetencija, sinergija zajedništva sa kompetentnim ljudima da radimo bolji Zagreb i bolju Hrvatsku. To je ključ svega za ovu napaćenu i krvlju natopljenu zemlju", izjavio je gradonačelnik Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Situacija se prati i u stožeru njegovog protukandidata RajkaOstojića koji je u prvom krugu lokalnih izbora osvojio duplo manje glasova.

"Dok ne dobijemo rezultate još uvijek očekujemo bolji rezultat nego u prvom krugu. Kao što je rekao i sam Ostojić - čuda se događaju. Budućnost SDP-ove politike u gradskoj skupštini je oporbena politika, probat ćemo u ovih nekoliko godina dokazati da se Zagrebu može upravljati i iz oporbenih klupa gradske skupštine", kazao je IgorRađenović, kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image



"Što se mene tiče, moja kampanja uopće nije bila negativna, bila je kampanja činjenica, fakata i riješenja. U prvom krugu je bilo sučeljavanja i zahvaljujem se svima koji su se odazvali. Nažalost, nije bilo sučeljavanja u drugom krugu, ali naučit ćemo se demokraciji, bit će toga ubuduće", izjavio je Ostojić koji se u izbornom stožeru očekuje u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo