Našli su se / Barbierijeva partnerica: 'Veljko i inače puca u svoje drvo', on se šali: 'Evo idem odmah na liječenje'

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Veljko Barbieri je, prema tvrdnjama partnerice, popio samo dvije čaše plavca

11.6.2020.
12:16
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Veljko Barbieri, naš poznati književnik i gastronomski stručnjak, koji je priveden jer je u alkoholiziranom stanju pucao u svom dvorištu rekao je za  24sata da je dobro i da se nema od čega oporavljati. "Što ću se oporavljati od pritvora? Evo odmah idem na liječenje koliko mi je teško palo", šali se gastronomski stručnjak.

Priznaje da je pucao, ali ne u stablo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nema veze, ma kakvo stablo? Tko bi pucao u nešto što njeguje čitav svoj život da mu pravi uljudan civilizacijski okoliš? Jasno je kao sunce, čistio je pištolj. Zamislite da jedan gospodin, bojovnik, etablirani književnik koji je prošao sve moguće havarije ovog života; da bi takva osoba sebi priuštila takav komoditet da radi ekscese. On je čovjek koji može biti uzor ovoj zajednici", rekao je Predrag Trutin, Barbierijev odvjetnik.

Pucnjevi zbog kojih je Veljko Barbieri, književnik i cijenjeni gastronom, završio u pritvoru, nisu, kako doznaje Slobodna Dalmacija, izolirani slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi susjedi u Makarskoj kažu da Barbieri, inače bojnik Domovinskog rata, i inače voli pucati te čak ima svoje stablo u vlastitom vrtu koje mu služi u te svrhe.

Image
prvi put izašao nakon korone /

Barbijerijeva partnerica: 'Veljko je popio dvije čaše plavca, samo je htio isprobat svog tetejca'

Image
prvi put izašao nakon korone /

Barbijerijeva partnerica: 'Veljko je popio dvije čaše plavca, samo je htio isprobat svog tetejca'

"Meni je to sve skupa smiješno da uopće ne znam što bih komentirala. On je samo pucao u svoje drvo iz svog tetejca za kojeg ima trajnu dozvolu", rekla je Ljubica Hardman za Slobodnu Dalmaciju koju su upitali je li to čempres u dvorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogla bi biti vrsta čempresa, da!", rekla je dodavši kako se nije stigla srediti za otvaranje Centra za posjetitelje u Makarskoj, na koje je, inače, po prvotnom planu trebao stići i ministar turizma Gari Capelli, i na kojemu se skupila politička i društvena krema grada.

Barbieri je, prema tvrdnjama partnerice, popio samo dvije čaše plavca. “Event” je bio u 19 sati, a pucnjevi, kaže Hardman, u 18:27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više sam popila ja, to je bezazleno skroz i nema potrebe da se o tome toliko piše. Ali netko je čuo, a kuća je na takvoj lokaciji da se čuje kad kažete “helo”.

U trenutku kad su ispaljeni pucnjevi ona se šminkala, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo