Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
konzervativci ljuti

Batarelo se obrušio na HDZ: 'Nemaju ni d od domoljublja. Babykiller Nakić neka podnese ostavku'

Konzervativac John Vice Batarelo zamjerio je HDZ-u da je liberalniji od SDP-a

Image

John Batarelo

Foto: Facebook
Svjetlana Knežević/ 9.6.2016. u 18:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan od najbližih suradnika Željke Markić, čelnik udruge Vigilare, klerikalni konzervativac John Vice Batarelo obrušio se danas na aktualnog ministra zdravlja Darija Nakića, ali i na šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

"E sada mi je stvarno prekipilo. Kakva je to stranka HDZ??? Nemaju k od konzervativno ni d od domoljubno. Ali imaju KVj, kako vjetar puše... Karamarkovo ponašanje je ispod svake državničke razine, ali mi je danas puno više naljutilo "babykiller" stav Ministra zdravlja Darija Nakića koji je dopustio kupnju tzv. pilule za dan poslije, (ellaOne i Escapelle) to jest abortivne pilule BEZ RECEPATA, čak i za maloljetnice. Pa, što on radi??? Što taj hdz radi? Liberalniji su od SDP-a", napisao je na Facebooku.

"Tražiti ćemo od ministra da ŽURNO povuče tu suludu odluku ili neka ponese ostavku. Neka nosi na svoju savjest uništenje (ubijanje) nerođene djece u obliku zigota i embrija. Dr. Čorušić je barem imao stav vezano za pobačaj i htio poljski model. Ovaj šuti i vezano za to. Gdje su interesi naše djece, gdju su interesi nerođene djece? Je li taj hdz ima stav vezano za bilo što??? Sramite te se! A biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati vezano za rodnu ideologiju i njezino guranje na dnevni red u Hrvatskom saboru", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Međutim, Batarelo ne zna ili ne želi znati da pilule za dan poslije nisu abortivno sredstvo. Naime, prema dokumentu Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju, tableta je u potpunosti bezopasna i ne sadrži hormone. 

Inače, Batarelo je jedan od predvodnika 'konzervativne kulturne revolucije' u Hrvatskoj. Uz Željku Markić i Ladislava Ilčića, Batarelo se žustro borio da definicija braka kao zajednice muškarca i žene uđe u ustav. Jedan od njegovih zadnjih kontroverznih istupa bio je izravan apel da se abortus zabrani.

Upravo se čita

Image
u 97. godini života

Preminula supruga prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana

Svjetlana Knežević/ 9.6.2016. u 18:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
struja, plin ili drva?

Krenuo novi paket mjera: Što je isplativije: struja, plin ili drva? Izračunali smo kako se najjeftinije grijati

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba