sazvao članove / Beljak od Predsjedništva HSS-a tražio da se očituje o njegovoj suspenziji

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Beljak je razgovarao s nekolicinom članova Predsjedništva stranke koji bi mogli biti presudni za dobivanje većine glasa li se o njegovoj suspenziji

27.7.2018.
21:32
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak sazvao je članove Predsjedništva da se očituju oko pisma članova pet županijskih organizacija HSS-a koji od Predsjedništva traže suspenziju Beljaka zbog neprimjerenih natpisa na Twitteru oko dočeka Vatrenih.

Potvrdio je to Jutarnjem listu bivši saborski zastupnik Zdravko Kelić, birani član Predsjedništva HSS-a, kojeg je tajnik stranke nazvao u poslijepodnevnim satima. "Pitao me jesam li suglasan sa zahtjevom za suspenziju predsjednika Beljaka koja je donesena u Osijeku i ja sam mu rekao da sam za to glasovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije samo taj istup predsjednika Beljaka bio kap koja je prelila čašu nego više od toga to što se članstvo stranke sve više osipa pod njegovim vodstvom i potezima koji nisu jasni članovima i nemaju njihovu potporu", kazao je Kelić. 

Od pobunjenih Slavonaca koji su željeli biti anonimni doznaje se da je Beljak danas razgovarao s nekolicinom članova Predsjedništva stranke za koje smatra da bi mogli biti presudni za dobivanje većine dođe li do glasanja o njegovoj suspenziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beljak je kazao kako je u stranku danas stigao zahtjev za suspenziju te je  sazvao telefonsku sjednicu članova Predsjedništva kako bi se očitovali o stavovima slavonskih županija. Kazao je kako je prijedlog odbijen od članova Predsjedništva te da se samo 5 od 26 članova izjasnilo za njegovo očitovanje o suspenziji, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo