poziv svim izbačenima / Bernardić: 'Kolarić neka ispuni pristupnicu i vrati se natrag u SDP'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Potpredsjednik SDP-a pozvao je Aleksandru Kolarić da popuni pristupnicu i vrati se u stranku. Također je otkrio kako bi SDP mogao podržati Mrak Taritaš na lokalnim izborima

16.9.2016.
8:42
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Gostujući u N1 Davor Bernardić je pozvao sve izbačene članove i članice da popune pristupnice i vrate se natrag u SDP. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, upitan da komentira želju Aleksandre Kolarić da se vrati u SDP, Bernardić je odgovorio: "Ja sam glasovao i protiv njezinog izbacivanja. Ne mislim da nam je njezino izbacivanje nešto dobro donijelo. Pozivam sve izbačene članove da popune pristupnice i vrate se natrag".

"Mjesna organizacija Podsljeme, a nakon toga Statutarna komisija. Ukoliko Aleksandra Kolarić želi opet ući u SDP mora proći te dvije instance", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje da opiše vladavinu Milana Bandića u Zagrebu, rekao je: "Skupo. Skupo. Skupo".

"SDP ulazi u utrku da pobijedi i to ćemo učiniti. Okupit ćemo najbolji tim ljudi i ponuditi Zagrebu razvoj. Zagreb mora postati europska metropola. Jednostavan je plan - dostojanstven život za ljude i spriječiti ljude da odlaze", izjavio je o lokalnim izborima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP će zajedno sa svojim partnerima u Zagrebu biti jedina alternativa aktivnom gradonačelnikom i mi nudimo tu promjenu. Ili će Zagreb funkcionirati kao dosad ili će se pokrenuti. Imate najskuplji porez, prirez, najskuplji standard... Sve to plaćate da biste financirali kampanju po cijeloj državi. Direktno iz džepova građana Zagreba novac je otišao svugdje po Hrvatskoj. To je Superhik politika", nadovezao se.

Bernardić nije opovrgao mogućnost da SDP podrži Anku Mrak Taritaš u utrci za gradonačelničko mjesto Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP mora biti baza moderne socijaldemokracije i učinkovit odgovor na glavne ljudske probleme. Mora nuditi perspektivu za djecu i mlade i gospodarski rast. SDP mora puno više pojačati i poraditi na svojoj infrstrukturi. Novi predsjednik morat će obići sva hrvatska sela i gradove i motivirati članove da te promjene prvo naprave kroz stranku, a poslije i Hrvatsku. Uvijek sam za sučeljavanja, ali ona moraju prvo biti pred članovima, ali neka budu i otvorena za javnost", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo