KRITIIZIRA VLADU / Bernardić: 'U jednom slavonskom selu pitam jednu baku kako je. Rekla je 'Sinko, nikako'

Image

Bernardić uoči Glavnog odbora tvrdi da u 100 dana Vlade nismo vidjeli ništa osim ignoriranja sukoba interesa, štićenja plagijatorstva i nejasan stav o fašizmu

28.1.2017.
12:05
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, osvrnuo se uoči Glavnog odbora na sto dana Vlade i rekao kako je proputovao čitavu Hrvatsku u zadnjih par mjeseci i ispričao kako je putovao i u Slavoniju, piše N1.

"SDP je pokazao u gradovima i općinama u kojima upravlja da upravljamo bolje, kvalitetnije, racionalnije i da ljudi imaju bolju perspektivu razvoja. To je naša dužnost napraviti i sada na lokalnim izborima. Pozivam da se okupimo i motiviramo ljude da izađu na lokalne izbore i pokažemo da nam je Hrvatska važna i da moramo zaustaviti egzodus mladih i radno sposobnih", poručio je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnjih 25 godina HDZ je u mnogim sredinama ostavio siromaštvo i iseljavanje. Susrećem se s brojnim ljudima i u jednom slavonskom selu pitam jednu baku kako je. 'Sinko, nikako. Ovdje već 25 godina vlada HDZ, čitava gerneracija mladih otišla je u Irsku, ostali smo samo mi starci, kako može bit?' kazala mi je", rekao je Bernardić.

Šef SDP-a naglasio je da SDP mora napraviti sve da takvu Hrvatsku promijeni, te da je zadatak SDP-a da bude alternativa Vladi. Bernardićev je cilj jedinstveni SDP u kojem nema potlačenih, u kojem nema puča i u kojem se cijeni rad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef SDP-a želi da svi članovi pokažu kako se radi za Hrvatsku i kako se jača socijaldemokracija. Bernardić tvrdi da u 100 dana Vlade nismo vidjeli ništa osim ignoriranja sukoba interesa, štićenja plagijatorstva i nejasan stav o fašizmu.

"Ponudimo aternativu ovoj lošoj vladi koja nije pokazala ništa. Vlada Andreja Plenkovića nije zaslužila da vodi Hrvatsku, pokažimo da mi to možemo bolje", rekao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo