reakcije pljušte / Bijesni zbog 'lidlića': 'I ja sam nosio Mike umjesto Nike tenisica. Djeca znaju biti okrutna dok ih roditelji ne odgoje kako treba'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Reakcije pljušte, a mi vam prenosimo status uspješnog mladog poduzetnika Bojana Bernika vezan uz tu temu. Čovjek je rekao sve

30.9.2017.
16:40
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Brojni Hrvati ostali su zgroženi informacijom da se među splitskom djecom proširio pogrdan izraz za siromašnu djecu - 'Lidlići'.

Taj se izraz, za one koji nisu upoznati s tematikom, odnosi na djecu koja nose odjeću kupljenu u Lidlu, trgovačkom lancu poznatom po jeftinijim cijenama te djeci u Splitu 'služi' kao pogrdni naziv za vršnjake koji nisu te sreće da imaju 'bogate' roditelje kao oni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

Reakcije pljušte, a mi vam prenosimo status uspješnog mladog poduzetnika Bojana Bernika vezan uz tu temu. Čovjek je rekao sve. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nosio sam Mike umjesto Nike tenisica kao klinac i znam što znači kada te druga djeca ismijavaju i maltretiraju što umjesto marki nosiš stvari kupljene na Hreliću. Djeca znaju biti okrutna dok ih roditelji ne odgoje kako treba.

Ja sam prvih 7 godina odrastao u “kući” od 30m2 sa grijanjem na drva. Ne znate osjećaj kada se probudite, a u kući 0 stupnjeva, pa ti izađi iz kreveta ako se usudiš. Kao da smo u Sibiru, a ne 300m od Dinamovog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa starcima sam obišao pola Europe u Stojadinu, spavali smo u šatoru i jeli na haubi od auta ispred shopping centara. Nije bitno koliko imaš nego što sa time radiš.

Ne kupujem u Lidlu jer volim imati izbor, ali isto tako znam da su tamo isključivo kvalitetni proizvodi. Kaufland mi je s druge strane super.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek će biti iskompleksiranih ljudi koji misle da ih logo na istoj pamučnoj majici čini boljima i vrijednijima od drugih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo