opet šokira / Biskup Košić opet 'briljira': 'Sotona se zakamuflirao u medijima, a Domovinski rat još uvijek traje iskrivljavanjem istine'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Biskup Vlado Košić održao je misu u Šibeniku povodom svetog Mihovila, gdje se osvrnuo na nekoliko tema poput medija, Domovinskog rata...

29.9.2017.
13:19
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Sisački biskup Vlado Košić je nakon svečane blagdanske mise povodom svetog Mihovila, zaštitnika grada Šibenika, dotakao se tema poput medija, Domovinskog rata i Istanbulske konvencije, piše Šibenski portal.hr.

"Danas se Sotona zakamuflirao u najutjecajnijim medijima koji su više protiv Hrvatske, nego za Hrvatsku. Doista, koliko samo neistina, poluistina, neprestano dan i noć podmeću i optužuju svoju braću za izmišljene zločine, dok oni drugi gotovo nemaju mjesta u našim medijima, rekao je biskup Košić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biskup se zapitao, kako u ovim okolnostima savladati zlo. Pobjedit će istina i pobjeda božja i svi koji su dio Boga, napomenuo je biskup.

"Sveti Mihovil je kao nebeski vojskovođa koji brani ovaj narod od đavla. Možda se čini da je on danas manje potreban. Ipak, mogli bismo reći da je danas njegova zaštita potrebnija nego ikada jer moderni čovjek sve više gubi kompas. Domovinski rat koji je trajao, a koji je bio pravedan, još nije završen. On se vodi iskrivljavanjem istine.", rekao je Košić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, dodao je kako moramo zahtijevati da se otvore svi arhivi koji čuvaju istinu o našoj prošlosti budući da smo još premreženi mnogim prodanim dušama kojima nije na prvom mjestu dobro naroda. Sve su to razlozi da nas sv. Mihovil anđeo brani od svih đavolskih utjecaja.

"Istanbulska konvencija sve dovodi u zabludu jer donosi rodnu ideologiju. Toj podvali treba odlučno reći ne. Riječ je o iskrivljenoj slici čovjeka i zavođenju mladih kako bi se stvorio novi poredak i društvo bez Boga i moralnih vrijednosti. Đavao želi razoriti obitelj jer tako misli razoriti čovjeka", napominje Košić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na misi su bili predstavnici Grada Šibenika, Županije šibensko-kninske, kao i lokalni saborski zastupnici, piše Šibenski portal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo