Vode se intenzivni razgovori / Bit će zanimljivo: HSS odlučio podržati Zorana Milanovića u izbornoj utrci za predsjednika RH!

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Milanovićevu kandidaturu je 6. srpnja podržao Glavni odbor SDP-a sa 70 glasova 'za', jednim 'protiv' i jednim 'suzdržanim'

16.7.2019.
13:29
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjedništvo HSS-a na svojoj je sjednici odlučilo podržati bivšeg premijera i SDP-ova kandidata Zorana Milanovića u izbornoj trci za predsjednika Hrvatske.

HSS je u utorak priopćio da se vode intenzivni razgovori sa čelnicima ostalih stranka Amsterdamske koalicije, pa vjeruje da će i njihova stranačka tijela na vrijeme donijeti istu ili sličnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na statutarnu proceduru, konačna odluka oko podrške kandidatu Milanoviću bit će donesena kada je potvrde ostale stranke Amsterdamske koalicije, te Glavni odbor HSS-a, kažu u HSS-u.

Milanovića je u utrci za hrvatskog predsjednika prije tjedan dana podržala i Hrvatska stranka umirovljenika, navodeći da time nastavlja stratešku suradnju sa SDP-om u okviru "Deklaracije o dobrom društvu", sa ciljem ostvarivanja promjena u Hrvatskoj u sljedećem izbornom ciklusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićevu kandidaturu je 6. srpnja podržao Glavni odbor SDP-a sa 70 glasova "za", jednim "protiv" i jednim "suzdržanim".

Predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić novinarima je obrazložio da formulacija kojom daju "potporu kandidaturi" omogućuje Milanoviću da dobije podršku i drugih stranaka. Dodao je kako Milanović jest kandidat SDP-a, a hoće li biti kandidat još neke stranke, to mora dogovoriti s drugim strankama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo