Svađa bivših supružnika / Bivša supruga prijavila Bunjca zbog nasilja, on joj odgovorio prijavom protiv nje: 'Napala me, gurala...'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Branimir Bunjac rastao se od supruge, a ona se iz obiteljske kuće iselila ljetos

2.1.2020.
15:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Uoči same nove godine policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca, donedavnog saborskog zastupnika Živog zida. Kako se doznaje, Bunjac je prijavio suprugu zbog fizičkog i verbalnog nasilja. Istu je prijavu policiji protiv njega podnijela i supruga. 

Za 24 sata je ispričao što se događalo tog 30. prosinca: "Rastali smo se još početkom desetog mjeseca, a ona je 30. prosinca upala u moju kuću i fizički me napala, gurala... Ja sam tu imao i goste, bilo je i djece".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zbog čega je to napravila Bunjac odgovara kako mu razlozi nisu jasni. 

"Ne znam, iz ludila, iz ljubomore, zamolio sam ju da iziđe iz kuće, a ona je prijetila da će zvati policiju čim iziđe, što je i učinila. Zvala je policiju i prijavila da sam je zlostavljao, na što sam ja prijavio nju i za fizičko i za verbalno zlostavljanje", kazao je Bunjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednovogodišnji sukob komenirala je i njegova supruga. Kazala je kako je u njihovu obiteljsku kuću, u kojoj sada živi Branimir Bunjac, htjela doći po dijete.

"Izašao je odmah da me spriječi da uđem u kuću, pojurio je van da me spriječi da uđem, rekao mi je da nemam tu što raditi. Došla sam po dijete, djeca žive s njim u toj kući. Ušla sam u hodnik i čekala da se dijete spremi. Vani me čekao sadašnji partner s kojim živim. Branimir je onda došao do njega i prijetio mu, udario ga je kišobranom. Nažalost, to je vidjelo i dijete. Pokupila sam ga i otišli smo na policiju. Podnijela sam prijavu, ali je i on podnio prijavu protiv mene - da sam ja vikala na njega i da sam agresivna", ispričala je Borka Bunjac, bivša supruga Branimira Bunjca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričala je kako je otkad su se razveli bilo mnogo prijetnji, no da nije željela reagirarti na njih. No sada joj je, čini se, prekipjelo. Odlučila je da više neće šutjeti, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo