uhvatio priliku / Bivši premijer kupio vilu na Braču: 'Zaljubio sam se u Jadran i ljude, a i cijena je bila povoljna'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Orešković je vilu platio manje od 500 tisuća eura, a planira je preurediti budući da se vila koristila za pansion

27.8.2018.
10:55
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Bivši premijer Tihomir Orešković potvrdio je za Jutarnji list da je kupio vilu na Braču. Orešković je, kak otvrdi, na Villu Misura naišao je ovo ljeto dok je bio u posjetu prijateljima u mjestu Splitska blizu Supetra.

>> Orešković izgleda jako voli hrvatske građevine: Luksuznu vilu na Braču platio je pola milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošlo ljeto već sam gledao jednu kuću na Braču, ali ta je u međuvremenu prodana. Na ovu sam naišao ovo ljeto i cijena je bila povoljna. Zaljubio sam se u Jadran i ljude pa sam je kupio”, kazao je Orešković.

Orešković je vilu platio manje od 500 tisuća eura, a planira je preurediti budući da se vila koristila za pansion. Vila je udaljena 50-ak metara od mora, veličine je 250 četvornih metara, ima dvorište oko 500 četvornih metara i voćnjak od oko 340 četvornih metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naziv je dobila prema prvim vlasnicima koji su je 2013. godine prodali, najvjerojatnije zbog velikih kredita od 290 tisuća eura, čija je hipoteka vidljiva u zemljišnim knjigama. Sljedeći vlasnik je bila tvrtka Surel d.o.o. iz Krapinskih Toplica koju je vodila Ruskinja Elena Surova.

Orešković je za Jutarnji list kazao kako je prilika za kupovinu vile bila dobra te otkrio da se trenutno bavi biznisom. “Odlučio sam se ipak za biznis, a on ne ide s politikom”. Orešković za sada ne namjerava koristiti vilu u turističke svrhe, ali ni ne isključuje tu mogućnost, no svakako joj namjerava promijeniti ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo