malo im pobjeglo / Bizarna ilustracija Tita koju su HDZ-ovci obrisali s Facebooka: nakon toga se ispričao i šef zagrebačkog ogranka

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon usvajanja prijedloga za preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske. na Facebook stranici zagrebačkog HDZ-a osvanula je, ustinu, bizarna fotografija.

21.7.2017.
20:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na prvoj sjednici Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine danas je usvojen prijedlog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Kluba gradskih zastupnika Neovisni za Hrvatsku, za preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske. nakon toga na Facebook stranici zagrebačkog HDZ-a osvanula je, ustinu, bizarna fotografija Josipa Broza Tita, piše Net.hr

Na fotografiji je prikazana ilustracija Tita razbarušene kose, crvenih očiju, s vampirskim zubima te  petokrakom posred čela i ogrlicom sačinjenom od lubanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, uz tu fotografiju objavljen je i tekst u kojem je pisalo: "S četiri glasa za i jednim glasom protiv Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine prihvatio je u petak na svojoj prvoj sjednici prijedlog o preimenovanju Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, te ga uputio na sjednicu Gradske skupštine na kojoj će gradski zastupnici o tome donijeti konačnu odluku".

Image
Foto: Screenshot/facebook
Image
Foto: Screenshot/facebook

Screenshoot/Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nako toga kontaktiran je  ured glasnogovornika Hrvatske demokratske zajednice, a ubrzo nakon toga fotografija je odmah uklonjena.

"U ime Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice ispričavam se zbog spornog sadržaja te su informatičari uklonili neprimjerenu fotografiju koju je mladi administrator, bez saznanja mene kao predsjednika Gradskog odbora ili članova Predsjedništva, objavio danas na Facebook stranici. Fotografija je odmah uklonjena sa službenog Facebook profila, a jednom od administratora koju je pogrješku napravio oduzeta su ovlaštenja za administriranje iste. Upućujemo ispriku zbog neprimjerene fotografije", kazao je za Net.hr, Andrija Mikulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo