predali nepotpune dokumente / Bizarna priča iz Splita: Nisu prošli na natječaju za specijalizaciju, a krivac je - fotokopirnica

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Budući liječnici nefotokopiranu dokumentaciju predali su u KBC Split i nakon nekoliko dana saznali da nisu ušli u izbor

13.1.2019.
20:40
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Javni natječaj za specijalizacije u Kliničkom bolničkom centru Split je poništen. Krivac za to je jedna splitska fotokopirnica koja budućim liječnicima specijalistima, koji su se prijavili na natječaj, nije iskopirala dokumente na adekvatan način.

Oni su, nesvjesni pogreške, nefotokopiranu dokumentaciju predali u KBC Split i nakon nekoliko dana saznali da nisu ušli u izbor jer nisu priložili svu potrebnu dokumentaciju. Zbog toga su zatražili poništenje natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno se radi o kandidatima koji su istog dana ili u vrlo kratkom razmaku fotokopirali potrebnu dokumentaciju u istoj fotokopirnici. Poništeno je šest specijalizacija kod kojih je prilikom pregleda dokumentacije utvrđeno da je nekoliko kandidata priložilo svu potrebnu dokumentaciju, s tim da je kod svih njih preslik jednog dokumenta bio nepotpun. Taj dokument je imao nekoliko stranica, od kojih je na jednog stranici, na prednjem dijelu, ali i na poleđini, bio dio koji su trebali priložiti. Prilikom fotokopiranja je osoba, koja je obavljala posao, fotokopirala samo prednju stranu, ali ne i poleđinu i sukladno tome takav je dokument bio nevaljan. Interesantno je to da je kod svih ovih kandidata počinjena ista pogreška, što nam daje naslutiti da su u istoj fotokopirnici obavljali fotokopiranje", kazala je za Slobodnu DalmacijuZrinka Dukan, šefica Kadrovske službe Kliničkog bolničkog centra Split.

Nedugo nakon što je poništen, raspisan je novi natječaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim smo poništili natječaj, iz Kadrovske službe smo nazvali i sve ostale kandidate, kako bismo ih izvijestili o poništenju natječaja, rekli smo im da će novi natječaj biti raspisan kako bi se mogli pripremiti za njega. Natječaj je već raspisan i kompletna je procedura u tijeku", zaključila je Zrinka Dukan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo