izborna skupština / Blizak Plenkoviću: Mario Kapulica novi predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a 'Dr. Franjo Tuđman'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

'Predsjednik stranke Andrej Plenković i ja već duže vrijeme surađujemo i nadam se da ću dati svoj doprinos funkcioniranju predsjedništva i radu stranke općenito", izjavio je Kapulica

28.1.2017.
17:52
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Mario Kapulica novi je predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" koji je na izbornoj skupštini održanoj u subotu izabran većinom glasova i na toj dužnosti zamijenio Milana Kovača te najavio da će se više uključiti u unutarstranački život i kreiranje HDZ-ove politike.

"Vraćam se u HDZ-ovo predsjedništvo u kojem sa  bio u vrijeme prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Predsjednik stranke Andrej Plenković i ja već duže vrijeme surađujemo i nadam se da ću dati svoj doprinos funkcioniranju predsjedništva i radu stranke općenito", izjavio je Kapulica novinarima nakon skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je trenutno savjetnik predsjednika HDZ-a i da koristi stečeno iskustvo kako bi pomogao u ustroju, učinkovitosti i podizanje spremnosti za izazove koji su pred strankom.

Na novinarski upit je li u Zajednici pobijedila 'Plenkovićeva struja', Kapulica je odgovorio kako ne primjećuje struje u stranci koje bi bile protivne pobjedničkoj ekipi u HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je dobio parlamentarne izbore, formirao Vladu i uspješno vodi HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim razilaženja, a što se tiče nekih personalnih bliskosti, u to ne trebamo ulaziti, jer to nije bitno za veliku stranku kao što je HDZ", rekao je Kapulica. 

Na sjednici su izabrani i predstavnici Zajednice u Središnjem odboru HDZ-a, članovi Predsjedništva, Nacionalnog odbora  i Nadzornog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo