satiričar pobjesnio / Bloger Krule objavio sliku 'bauštelaca' na +35 i poručio DORH-u: 'Pi**a li vam materina!'

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Podsjetimo, Bloger Krule prethodno je radio na gradilištima, a znamo u kakvim se uvjetima radi i koliki fizički napor zahtijeva zanimanje 'bauštelca'

3.8.2017.
13:03
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Papularni satiričar na društvenim mrežama Jadranko Hodak, mnogo popularniji pod imenom Bloger Krule, prokomentirao je vijest da su zaposlenici Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu skratili radno vrijeme za dva sata zbog prevelikih vrućina.

Podsjetimo, Bloger Krule prethodno je radio na gradilištima, a znamo u kakvim se uvjetima radi i koliki fizički napor zahtijeva zanimanje 'bauštelca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krule je tako objavio fotografiju na kojoj njegovi kolege rade na užarenom suncu i ispod napisao svoj komentar. 

"Ono kad ti puca ku**c za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj - vruće im u kancelarijama).

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put do plaće je je**n... jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće... a tek onda mi... mi koji smo zadnji isprdak... zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije... je*o vam ja Krule mater... i da... možete me tužiti i ganjati... i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv... samo iz razloga da vam uživo još jednom je**m mater... i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima. Pu pi**a vam materina da vam pi**a materina!", stoji u statusu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo