PLJUŠTE REAKCIJE NA HORVATA / Bojan Glavašević na društvenim mrežama: 'Kako nezgodno, u srijedu je rasprava i o opozivu Horvata...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Mostovci likuju pa je Grmoja napisao: 'Bahati Plenković poručio da možemo stajati na trepavicama, a da neće smijeniti ministre. Dovoljno je ujutro gledati kako njegovim ministrima upada policija

19.2.2022.
10:42
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Još nema potvrde policije i Uskoka oko policijskog pretresa ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darka Horvata te istrage oko bivših i sadašnjih članove Vlade, ali ima reakcija političara po društvenim mrežama. 

Mostov Nikola Grmoja napisao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bahati Plenković poručio je nama mostovcima da možemo stajati na trepavicama, a da unatoč tome svakako neće smijeniti nijednog ministra. Takve akrobacije nam uopće nisu nužne, dovoljno je ujutro otvoriti portale i gledati kako njegovim ministrima u stanove upada policija i kako uskoro odlaze ne samo iz Vlade nego i u zatvor. Pada Horvat, pada uskoro i Ćorić čiji smo opoziv pokrenuli. Vrijeme je da padne i ova korumpirana Plenkovićeva Vlada i da se raspišu novi izbori!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasan je i Mostov Marin Miletić koji traži premijerovu ostavku i raspisivanje izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    Bojan Glavašević napisao je na Twitteru: "Kako (ne)zgodno - naime u srijedu je rasprava o opozivu ministra Horvata. Plenkovic sad vec ima dosta dugu listu svojih ministara koje je branio, a završili su s policijom u gostima. Kao sto rekoh, (ne)zgodno".

"Nova kletva: Nemoj da ti Anka Mrak-Taritaš pokreće opoziv”, napisala je Anka Mrak Taritaš (GLAS) na Twitteru, aludirajući na zahtjev za opozivom koji je pokrenula protiv ministra Darka Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSS-ov Krešo Beljak ocijenio je pak da to nije izvanredna, nego svakodnevna vijest.

"Ne prijelomna, nego svakodnevna vijest. Nebo je plavo, ljeti je vruće, zemlja je ravna ploča, ministre istražuju, HDZ i dalje uvjerljivo vodeća stranka. Sve je isto baš kao i svaki drugi dan", napisao je Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Domovinskom pokretu ocijenili su da je na djelu kombinacija AVNOJEVSKE i NOJEVSKE politike, točnije zabijanja glave u pijesak pred problemima i opasnostima, aludirajući i na koalicijskog partnera iz SDSS-a Borisa Miloševića, koji je također pod istragom.

Dalija Orešković (Centar) napisala je na Twitteru kako je dokaze o počinjenju kaznenih djela nužno prikupiti čim prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Akcije tijela kaznenog progona moraju biti pravovremene, hitre, a ne da prate tek rep nekih starih priča, jer je tako šansa za uspješno dokazivanje korupcije na sudu znatno manja. Ne čekati", poručila je.

Na Fecbooku se oglasio i Gordan Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Horvat je uhićen i pod istragom zbog sumnji na nezakonitosti koje je radio kao moj nasljednik, ministar poduzetništva i obrta. 

Ne treba vam niti govoriti da ja, ne da nisam osumnjičen od strane Uskoka zbog obavljanja posla ministra, nego nikada nitko nije mogao niti reći da sam nekoga favorizirao pri dodjeli sredstava. Niti moji bivši suradnici ne mogu reći, kao Horvatova Mandac ili onaj pomoćnik od Čorića, da sam ikada na njih utjecao da naprave nešto što nije u skladu sa zakonom ili s moralnim standardima posla.
Sada vi meni recite jesmo li svi isti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

p.s. Ograđujem se i sram me je zbog aktualnog kokošarenja Grbina za tisuću kuna, ali to ipak nije isto kao ovo što sad gledamo kod HDZ-a.

Čitaju ovaj post sada moji drugovi iz SDP-a koji ne bi sada vodili GO da mene nije bilo i ne žele stisnuti lajk. Mada znaju da sam u pravu, da sam pošteno radio svoj posao, ali ne žele se zamjeriti onom koji je uzeo soma kuna. Moraju shvatiti da SDP ne može naprijed ako ne bude samokritičnosti i propitivanja vlastitih postupaka. Zato lajkajte slobodno, nije sve u oportunizmu", napisao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo