RTL U POSJEDU DOKUMENATA / Bolnica Sveti Duh plaća gotovo 65 tisuća kuna PR agenciji, djelatnici uputili dopis DORH-u

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

RTL je u posjedu narudžbenice koju je potpisala zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec te dopisa koji su djelatnici poslali DORH-u

23.8.2022.
21:08
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Bolnica Sveti Duh u vlasništvu Grada Zagreba za korištenje PR usluga platit će 64.200 kuna.

Image
Image
Image
Image

RTL je u posjedu narudžbenice koju je potpisala zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec te dopisa koji je poslan Državnom odvjetništvu, Ministarstvu zdravstva, Ministarstvu unutarnjih poslova i Upravnom vijeću ove bolnice u kojem piše kako će bolnica Sveti Duh agenciji Integralni marketing i komunikacije isplatiti 64.200 kuna te joj je za PR usluge od 14. lipnja do 14. srpnja isplatila 13.375 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL je dobio i pismo djelatnika upućeno DORH-u, odnosno USKOK-u. Dopis je dostavljen i Ministarstvu zdravstva, Ministarstvu unutarnjih poslova, kao i Upravnom vijeću KB-a Sveti Duh.

U dopisu navode kako je ravnateljica bolnice Ana-Maria Šimundić naložila plaćanje prije dospijeća, iako je "morala znati da izdavatelju nije nastupio osnov za plaćanje pošto uz ispostavljeni račun do trenutka plaćanja izdavatelj nije dostavio bolnici nikakvo izvješće s opisom izvršenih PR usluga niti dokaz o izvršenim uslugama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli dopis pročitajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je na konferenciji za medije kratko komentirao ovu temu te kazao kako se radi o smiješnom iznosu u odnosu na sve drugo što su napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo