ne toleriraju diskriminaciju / Booking.com otkazao suradnju Zadraninu koji je odbio gay par: 'Gostu ćemo pronaći drugi smještaj'

Image
Foto: Thinkstock / Filip Brala/PIXSELL

'Prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj'

8.8.2018.
13:10
Thinkstock / Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Kompanija Booking.com očitovala se na diskriminirajuće ponašanje vlasnika smještajne jedinice u Zadru nakon što je objavljena prepiska razgovora u kojemu je isti odbio gay par. 

"Žao nam je čuti da iznajmljivači iz bilo kojeg razloga diskriminiraju svoje goste. U kompaniji Booking.com ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije i ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog postupka iznajmljivača, prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj", stoji u očitovanju kompanije Booking.com.

Podsjetimo, u jeku turističke sezone Hrvatskom, ali i šire odjeknuo je skandal u kojem je Fabiano Vallim iz Brazila želio sa suprugom rezervirati smještaj u Zadru preko portala Booking.com no iznajmljivač ga je odbio jer mu je zasmetalo što je riječ o gay paru.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo