AFERA SMS / Božinović: 'Ostojić zna da je teško postaviti rok u kojem se neko istraživanje može dovršiti'

Image

Istaknuo je i da je Ostojiću trebalo "više od mjesec dana da MUP-u pošalje zaključke odbora koji se bavio tom temom"

29.11.2018.
12:10
VOYO logo

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u četvrtak je kazao da ga čudi izjava predsjednika saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranka Ostojića (SDP) koji je ustvrdio da, unatoč požurnici, još uvijek nisu dobili informacije od nadležnih institucija o "aferi SMS".

Božinović ističe kako je Ostojić u dopisu rekao da "očekuje da policija i DORH dostave pisano izvješće kada istraga bude gotova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle on je bio i ravnatelj policije i ministar unutarnjih poslova i zna da je teško postaviti rok u kojem se neko istraživanje može dovršiti", kazao je Božinović odgovarajući na novinarska pitanja na Policijskoj akademiji.

Istaknuo je i da je Ostojiću trebalo "više od mjesec dana da MUP-u pošalje zaključke odbora koji se bavio tom temom". Sjednica Odbora je bila 4. listopada, a mi smo na naše traženje tek 12. studenoga dobili tekst zaključaka, kazao je Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je nakon sjednice Odbora novinarima u srijedu kazao da još uvijek nema "odgovor oko toga što je bilo s nestankom spisa u DORH-u, kao što nismo dobili ni podatke vezano za nastavak svega oko SMS afere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo