OBILJEŽAVA SE DAN POLICIJE / Božinović: 'Vrhunski obučeni policijski profesionalci daju osjećaj sigurnosti'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Obilježavanje Dana policije i njihova zaštitnika počelo je polaganjem vijenaca na Mirogoju

29.9.2018.
16:08
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Hrvatska policija obilježila je u subotu svoj Dan družeći se s građanima na zagrebačkom Jarunu, gdje je predstavila policijsku opremu i izvela atraktivne pokazne vježbe, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poručio je da vrhunski obučeni profesionalci daju osjećaj sigurnosti kakav hrvatski čovjek i zaslužuje.

Obilježavanje Dana policije i njihova zaštitnika, svetog Mihovila, počelo je u petak polaganjem vijenaca na Gradskom groblju Mirogoj u spomen poginulim hrvatskim policajcima i održavanjem svečane akademijom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog,  a danas se nastavilo u druženju s građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je predstavila sve rodove policije, njihov rad i opremu, ali izvela pokaznu vježbu napada na štićenu osobu. Održana je također utrka te su održane  vježbe borilačkih vještina.

Ovo je prilika za policiju i građane da poradimo na još jačoj interakciji; policija izvire iz naroda. Ona je tu zbog naroda i svih naših ljudi, poručio je ministar Božinović, dodavši kako hrvatska policija ima što pokazati i jedna je od najobučenijih i najopremljenijih, ne samo u okružju, nego i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jarunu građani mogu vidjeti da su pripadnici svih rodova vrhunski obučeni profesionalci koji daju osjećaj sigurnosti kakav hrvatski čovjek i zaslužuje, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo