nema više odugovlačenja / Božo Petrov: 'Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore'

Prema riječima čelnika MOST-a Bože Petrova u utorak bi trebala biti okončana trakavica nazvana pregovori. 'Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore', odlučno je poručio

17.12.2015.
18:43
VOYO logo

Božo Petrov je poručio da ćemo utorak imati mandatara ili idemo na nove izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razni politički analitičari su se doslovno iživljavali nad MOST-om zadnjih pet tjedana. Mene stvarno ineteresira, sada kada su pristigli pozitivni odgovor i s jedne i druge strane na tu našu navodno suludu ideju, kako će sada to komentirati. Mene čisto to interesira. A ono što mi trebamo reći iz MOST-a, mi smo dopustili da nas se šamara. Barem smo pet puta dosada okrenuli obraz, ali od toga više ništa neće biti", kazao je Petrov.

"Dakle, mi nećemo dopustiti odugovlačenje, nismo ga dopustili niti nakon hotela Esplanade, gdje smo samo još jednom pokazali dobru volju i dali dodatni rok. Više rokova nema. Ja se nadam da su jedna i druga strana stvarno iskreno mislili ono što su odgovorili, a to ćemo vidjeti već sutra. Znači, postoje jasni rokovi. Sutra u 12 sati mi ćemo imati sastanak s onom prvom stranom koja je pristala. Druga strana ako se želi priključiti sastanku, gdje će biti sastanak vezan za najvažnije ključne ciljeve koji se trebaju dogoditi u iduće četiri godine, dakle stručni sastanak, pozvani su", odaslao je apel. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, u sedam navečer će početi prvi sastank vezan za definiranje mandatara i sve druge pozicije uključujući i Sabor. Oni se također mogu pridružiti, ja se nadam da su iskreno mislili. A samo one stranke koje uđu u izvršnu vlast mogu definirati te pozicije. Dakle, sasvim je jasno kako se treba formirati tripartitna vlada. Šamaranja više neće biti,odugovlačenje neće biit. Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo