zanimljiva poruka / Brkić iz Trilja poručio: 'Naše je poslanje boriti se za svoj narod, a ne zavoditi'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

'Oni mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati – da ovladaju srcima i dušama ljudi'

29.9.2018.
19:42
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je zbog sumnje da je Franju Vargu upozorio da je pod mjerama USKOK-a i da se stoga riješi svih dokaza uhićen Blaž Curić, vozač ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, ali i prijatelj Milijana Brkića s kojim je vezan i kumstvom, usijao se unutarstranački sukob u vladajućoj stranci između premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića te zamjenika Milijana Brkića.

Milijan Brkić danas boravi u Trilju gdje je sudjelovao u proslavi blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Grada i u procesiji ulicama grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše je poslanje boriti se za svoj narod i voditi putem istine, a ne zavoditi", napisao je na početku objave, te nastavio.

"Velika mi je čast i zad voljstvo dati punu potporu Gradu Trilju u njegovim nastojanjima da učini sve i poboljša uvjete života i rada svojim sugrađanima kako bi ostali živjeti u svom Gradu i nastavili tradiciju življenja svojih predaka i odrastanja budućih generacija na svojoj djedovini. Nama političarima treba biti zadaća i cilj omogućiti svima dostojanstven život u svojoj Domovini. To je naše poslanje i naša obveza. Suočiti se s pravim problemima koji svakodnevno tište malog čovjeka, boriti se za svoj narod i nikada ne posustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana u Trilju sam nazočio i na sv. misi koju je predvodio mons Juraj Batelja u povodu 120. godišnjice rođenja blaženoga Alojzija Stepinca. Prigoda je to i za podsjetiti se na njegove riječi iz propovijedi koje su i danas jednako aktualne, kao i u vremenu u kojem je živio;

“Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta, mogu posjedovati sva materijalna sredstva, mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati – da ovladaju srcima i dušama ljudi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo